Tjongerschool Oudervereniging

In september 2009 is de Tjongerschooloudervereniging opgericht.
Zodra een leerling wordt ingeschreven, zijn de ouders automatisch lid van de Tjongerschool Oudervereniging: De TOV.

De TOV ondersteunt en organiseert allerlei evenementen zoals het sinterklaasfeest, kerstfeest, sportdag, schoolreisjes, excursies, ed. Het bestuur komt zo'n 7 keer per jaar bijeen.

Voor de herfstvakantie wordt een jaarvergadering uigeschreven. Hiervoor worden alle ouders uitgenodigd. Ieder jaar treden er in deze periode bestuursleden af en is er gelegenheid om u als ouder/verzorger verkiesbaar te stellen voor de TOV.

In de TOV-raad zitten ouders die een bepaalde commissie/werkgroep onder hun hoede hebben.
U kunt zich in het begin van het schooljaar opgeven voor het verlenen van assistentie bij de commissies/werkgroepen. Wanneer u zich voor één of meerdere commissies opgeeft, neemt de coördinator van de commissie/werkgroep contact met u op als er iets gedaan kan worden.

Als uw kind in de loop van het jaar op school komt en het lijkt u leuk actief deel te nemen aan een commissie/werkgroep neem dan contact op met de coördinator van de commissie. Op deze manier kunt u gemakkelijk betrokken raken bij de activiteiten . Door de hulp van ouders/verzorgers zijn we in staat om extra leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren.
Vele handen maken licht werk!

Op de tabbladen hiernaast (links) vindt u de beschrijving van de verschillende commissies en werkgroepen.
Wanneer u vragen of opmerkingen heeft, neemt u dan gerust contact op met de genoemde coördinator.
Taakverdeling TOV schooljaar: 2015-2016

Voorzitter: Nynke Wilbrink

Penningmeester: Esther Think

Secretaris: Agnes Beerda