Oud papier,

Oud papiercommissie
Eens per vier weken wordt oud papier opgehaald. Dat is 12/13 keer per jaar. Alle ouders van groep 1 tm 8 worden ingeroosterd. De papiercontainers worden door de leerlingen achter het muurtje van het parkeerterrein langs de Schoterlandseweg 95 gezet. Daar waar ook de containerwagens van OMRIN om 18:00 uur starten. In de brievenbus van Schoterlandseweg 95 vindt u de instructiemap en de gele veiligheidshesjes die tijdens het ophalen gedragen dienen te worden.
Er rijden twee containerwagens. Eén doet de route door Mildam en de andere wagen rijdt in Katlijk en aansluitend in Bontebok. Tijdens de route door Mildam is een ouder van de Tjongerschool aanwezig in de wagen.
Na afloop graag het formulier in de map (ligt in brievenbus parkeerterrein Schoterlandsweg 95) ondertekenen en het hesje weer in de brievenbus doen. De beide papiercontainers van school bij voorkeur terugplaatsen in het fietsenhok van de school.

De namen van de ouders die volgens rooster aan de beurt zijn, staan op deze site, schoolkalender en worden gepubliceerd in de maandinfo.
Bent u verhinderd, dan graag zelf voor vervanging zorgen.

Indien dit NIET gebeurt oftewel als er geen bijrijder op de containerwagen aanwezig is, wordt € 150,- minder oudpapiervergoeding uitgekeerd!