Was-,schoonmaakcommissie

Wascommissie.
De wascommissie werkt volgens een wekelijks rooster. Het nieuwe rooster 2016-2017 is te vinden als bijlage op deze pagina en hangt aan de binnenzijde van de kastdeur waar de was wordt verzameld.

Schoonmaakcommissie.
Het nieuwe schoonmaakrooster staat op deze site, hangt aan het infobord hal entree groep 1 tm 2 en is afgedrukt op de achterzijde van een schoolkalenderpagina.  De schoonmaakavonden worden gepland in oktober en in april.
Alle ouders van groep 1 t/m 8 worden ingeroosterd. Het speel- en leermateriaal waar uw kind dagelijks mee werkt en een deel van het lokaal wordt grondig schoongemaakt.
Op de schoonmaakavond is het handig zelf een emmer, doekjes en schoonmaakmiddel mee te nemen. Bij verhindering graag zelf voor vervanging zorgen en indien dit niet lukt wordt de coördinator of school graag bij afwezigheid op de hoogte gesteld.

Coördinator vanuit de TOV,
Wendy Kraai