Nieuws

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws van onze school

Theatervoorstelling

Dankzij een schenking van de ONMKB konden wij een tijdens het dorpsfeest een spectaculaire voorstelling geven aan ouders, pakes, beppes en andere belangstellenden.

Lees meer 

Open Huis

Wij waren blij verrast met de grote opkomst tijdens ons Open Huis. Voor vele ouders was dit even het moment om met Nancy (onze directeur) kennis te maken. Gezellig kletsen over ditjes en datjes bij de grote tafel in de hal. De manier om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen. Daarnaast werden ook de groepen veelvuldig bezocht. Zo konden ouders een kijkje nemen in het museum ingericht door groep 1 en 2. En kinderen in de groepen aan het werk zien. Naast bekende ouders mochten we ook enkele nieuwe ouders begroeten. Kortom een gezellige ochtend. 's Middags werd op het kunstgrasveld enthousiast door de kinderen deel genomen aan de sponsorloop. Zelfs een enkele enthousiaste moeder sprintte vrolijk mee. Tot slot werd er nog een eindronde met zijn allen gedaan. Met rode gezichten van de inspanning kwam een einde aan deze geslaagde dag.

Lees meer 

Zingen voor Oekraïne

Ook de Tjongerschool deed mee met het gezamenlijk zingen van het lied " Wij staan hier sterk". Alle kinderen kwamen bij elkaar op het plein en enthousiast werd het lied gezongen. Volgende week gaan deze zelfde kinderen rennen voor de kinderen in Oekraïne en hopen zo een mooi bedrag bij elkaar te lopen.

Lees meer 

Open Huis

Op 23 maart hebben we op de Tjongerschool een Open Huis. Dit is het moment dat we ons voorstellen aan iedereen die interesse heeft voor de school en nieuwe ouders. Mocht u op zoek zijn naar een school voor uw kind(eren), dan is dit uw kans om met de Tjongerschool kennis te maken. Op deze woensdag staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen op school. Zo kunt u de sfeer proeven en de school in actie zien. Mocht u belangstelling hebben en het past u deze dag niet, dan kunt u altijd een afspraak maken voor een gesprek.

Lees meer