Nieuws

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws van onze school

Pensioenfeest op de Tjongerschool

Na respectievelijk 21 jaar en 38 jaar gewerkt te hebben op de Tjongerschool vierden juf Elizabeth en juf Greet vandaag dat zij per 1 september met Pensioen mogen gaan. Dat deden ze met een middag vol feestelijke kermis activiteiten.

Lees meer 

Skeelerclinic door Reggeborgh

Vrijdag 14 april kregen alle leerlingen een skeelerclinic aangeboden. Deze clinic werd georganiseerd door Reggeborgh. De lessen begonnen met een korte uitleg over het skeeleren en het gebruik van de beschermingsmaterialen. Daarna was het tijd om los te gaan op de skeelers. De kinderen deden heel enthousiast mee. Deze skeelerclinic was een onderdeel van ons programma Sport-wijs. Zo kwamen kickboksen, tennis en ‘ijs’hockey al eerder aanbod. Het is mooi dat we middels deze clinics de leerlingen kunnen enthousiasmeren voor sport.

Lees meer 

Ei-tik wedstrijd

Vandaag hebben we met de hele school de jaarlijkse ei-tik wedstrijd gehouden. In de groepen werden de voorrondes gehouden. Uit iedere groep kwam een winnaar. Groep 1: Geert Rienk, Groep 2: Noud de J, Groep 3: Feike, Groep 4: Saar, Groep 5: Sanne, Groep 6: Laurens, Groep 7: Gijs de L, Groep 8: Jurre De winnaars van alle groepen streden op het plein tegen elkaar. Uiteindelijk werd Saar de ei-tik koningin van dit schooljaar. ‘S Middags mochten de leerlingen van groep 1 t/m 6 paaseieren zoeken, leerlingen van groep 7 en 8 deden mee met het verkorte school voetbaltoernooi. De leerlingen die niet mee speelden, zorgden ervoor dat de paaseitjes goed werden verstopt. Al met al was het een zeer drukke, gezellige dag. Wij wensen iedereen fijne Pasen.

Lees meer 

Bezoek Keramiekmuseum Princessehof

De komende weken staat het thema Feest centraal. Een bezoek aan het keramiekmuseum kon natuurlijk niet uitblijven omdat het Princessehof een jaar lang in het teken staat van Feest! met een grote tentoonstelling. Hier laten ze zien hoe er in heel Nederland feest gevierd wordt.

Lees meer