Nieuws

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws van onze school

Poëzie op school

Vrijdag 7 februari stond Bieb op school in het teken van Poëzie. Gedichten bestaan al duizenden jaren. Zelfs toen mensen nog niet konden schrijven, vertelden ze elkaar verhalen in de vorm van gedichten. Doordat een gedicht rijm en ritme heeft, is het vaak makkelijker te onthouden dan een verhaal.

Lees meer 

Leerlingaantal basisschool Mildam in de lift

Op maandag 6 januari, de eerste dag na de kerstvakantie, mochten wij onze 80ste leerling verwelkomen. Saar van der Meulen uit Mildam kreeg samen met haar ouders een bijzonder onthaal op haar eerste schooldag. Onze school groeit, waar andere dorpsscholen juist kampen met een dalend aantal leerlingen. Dat is te danken aan de goede kwaliteit van onderwijs, de fijne sfeer en de plus die onze school biedt aan kinderen met bijzondere talenten.

Lees meer 

Geslaagd Kerstfeest

Donderdag 19 december hebben de MR en TOV namens de ouders, afscheid genomen van Juf Jolanda. Zij gaat haar directie taken na de kerstvakantie op een andere school vervullen. Aansluitend aan dit afscheid vond het kerstdiner plaats.

Lees meer 

KinderInnovatieRaad

Woensdag 11 december vond de installatie van de Ambion KIR plaats, de eerste kinderinnovatieraad van Nederland. Deze raad bestaat uit vijftig kinderen.

Lees meer 
Deel deze pagina