Nieuws vanuit de kinderen

24 november 2019

Frederike was een van de winnaars van de Lytse Gysbert Japicx gedichtenwedstrijd.
Zaterdag 16 november ging zij naar Bolsward waar zij heeft meegedongen naar de prijs ”de lytse Gysbert Japicx” met haar gedicht: “’Sjen”.
Zij mocht haar gedicht voorlezen, omdat haar gedicht tot één van de drie beste gedichten gekozen was, super leuk!

Uiteindelijk won Frederike de derde prijs wat een knappe prestatie is.
Frederike wij zijn trots op jou!

Van het Prinses Maxima Centrum ontvingen we onderstaand bericht.

Namens het bestuur van de Prinses Máxima Centrum Foundation willen wij u en daarmee de gehele Tjongerschool hartelijk bedanken voor de schenking van € 3.123,00 aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Wat fantastisch dat jullie een sponsorloop hebben gehouden en wij danken iedereen die hieraan heeft bijgedragen.

Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Dat is de missie van het Prinses Máxima Centrum. Daarom voeren we de beste research uit en bieden we uitmuntende zorg. Op alle mogelijke manieren ondersteunen we de kinderen en hun ouders. Ondanks de intensieve veranderingen in hun leven én dat van hun gezin, zorgen we er binnen het centrum voor dat ‘het dagelijks leven’ en de ontwikkeling van de kinderen zoveel mogelijk door kunnen gaan. Ontwikkelingsgerichte zorg noemen we dit. Uw donatie komt deze “ontwikkelingsgerichte zorg” zeer ten goede.

Wij hopen van harte dat u de ontwikkelingen van ons centrum zult blijven volgen.
Met vriendelijke groet,
Madelien Hoes, Partnerships & Fundraising