Riemer

De school is best leuk! We hebben hier veel buitenspeeldingen en we mogen op het kunstgrasveld naast school. In de pauzes gaan we daar vaak voetballen. Verder vind ik de schoolreisjes heel leuk en survival. Soms val je in het water en dan word je nat. Je wordt er in ieder geval altijd vies. Dat weet je van tevoren, dus je hebt altijd schone kleren mee. Kinderen die niet durven, hoeven niet mee te doen. Ze gaan mee met juf en kijken toe hoe de anderen het doen. Het is altijd wel een spektakel. 
 
Ik vind het fijn dat dit niet zo’n grote school is. Je kent de meeste kinderen wel. Rekenen vind ik leuk om te doen, spelling en nieuwsbegrip. Of ‘denkwerkers’. Dat is extra werk voor als je wat sneller kunt werken. Met andere kinderen vanuit alle groepen die ook extra werk aan kunnen, doen we leuke projecten. Het onderwerp dit jaar is ‘zoet en zout water’. Mijn groepje onderzoekt wat je daarmee kunt. Wij hebben een idee bedacht om met zout water energie op te wekken. Daar bouwen we in het klein een soort machine voor. Aan het eind van het project presenteren we aan de andere kinderen wat we hebben bedacht. 
 
Later zou ik wel boer willen worden. Ik hou van de natuur en dieren. Ik heb zelf twee konijnen en we hebben thuis een hond.