De Tjongerschool

Op OBS de Tjongerschool geven we op eigen wijze onderwijs waarbij ieder kind wordt gekend, herkend en erkend. Wij begeleiden onze leerlingen naar een volwaardig leven in de maatschappij, waarbij ze op een zelfbewuste wijze keuzes maken en hun rol vervullen. Het verwerven van kennis en vaardigheden is daarbij van belang, evenals het leggen van verbanden met hun eigen talenten en ervaringen. Hiervoor bieden wij een prikkelende leeromgeving waar volop ruimte is voor eigen initiatieven. Als begaafdheidsprofielschool weten wij ieder kind en talent een plek te geven.

Riemer

“Survival is altijd wel een spektakel”

Natasja Britz

“We zijn met z’n allen een gemeenschap, met het geluk van de kinderen voorop”

Jeltsje Reijenga

“By alle bern helje we d’r út wat d’r yn sit”

Virtuele tour

Riemer

“Survival is altijd wel een spektakel”

Natasja Britz

“We zijn met z’n allen een gemeenschap, met het geluk van de kinderen voorop”

Team

Nieuws

De Tjongerschool & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Overweegt u uw kind(eren) aan te melden op onze school? Dan nodigen wij u en uw kind(eren) van harte uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor klikken op de knop onderaan deze pagina. De directeur neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.

Nu aanvragen