Pensioenfeest op de Tjongerschool

In het logo van de Tjongerschool staat op Eigenwijze onderwijs. Zo hebben juf Elizabeth en juf Greet het op Eigenwijze pensioen feestje gevierd.

Juf Elizabeth: altijd vrolijk, pionieren en ontwikkelen. Zij heeft met haar kennis en inspiratie het team gemotiveerd om zo samen, de school als Begaafdheidsprofiel school op de kaart te zetten. En na jaren voor groep 3/4 te hebben gestaan heeft ze de laatste jaren als Interne begeleider en (Hoog) begaafdheidsspecialist aan school gewerkt.

Juf Greet: staat altijd voor iedereen klaar. Een kleuterjuf met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor school. Ook zij heeft andere taken uitgevoerd naast juf zijn zoals: Remedial teacher, IB'er tot juf Elizabeth dit overnam en als ICT-er (I-coach)

Wij hebben verschillende kanten van deze juffen gezien, een vrolijke kant verkleed in de gekste outfits, serieuze kant om het beste uit de kinderen te halen, verantwoordelijke kant om in moeilijke tijden de school draaiende te houden. 
Maar altijd stond het belang van het kind voorop. 

Zij gaan nog door tot de zomervakantie maar dit was een mooie afsluiting van het thema: Vieren en gedenken. Het was een gezellige middag met een kermis op het schoolplein, vrolijke kinderen en een lekker zonnetje erbij.